Alla inlägg under december 2011

Av Kristina - 20 december 2011 06:54

Att kliva upp, orkar inte skotta men måste in med mera ved.. promenad med vovvarna och sen elda.. laga mat och diska.. städa..


Tiden verkar aldrig räcka till och jag grubblar på om jag har glömt något.. men vad??


Baka, ringa, titta och leta.. Ja dagarna går med en lärdom för varje.. Längtar efter när det lugnat ner sig och jag tagit diskussionerna och kan unna mig en stund med boken jag lånat.. känner att jag behöver den.. bara en mening för själen..


Tror jag ska ta en liten titt innan jag skyndar mig ner på jobbet.. åh underbara jobb trots kaos ibland så utvecklas jag även idag   

Av Kristina - 19 december 2011 21:36

Det lycklliga slutet på sagan.. eller vill vi ha ett slut..För mig och mitt hjärta så är det början och jag hoppas på en livslång saga med diskussioner och bråk.. Att vakna i dina armar och få känna mig som världens tryggaste och bästa... känna hjärtat klappa extra i tanken på dig och min saknad..


Miss you my   

Av Kristina - 19 december 2011 05:53

Försent att börja eller bara en ny dag? Hur och vart livet än tar mig så vill jag inte ångra mig.. om jag så valt en dag på soffan eller ute på havet, kanske som en tråkmåns eller en stjärna så för mig är det viktigaste att jag gjort det jag velat och jag vet att det aldrig är försent. Många tror det är statusen på kroppen, siffran på leget som är det som talar om begränsningar men jag tror att den är känslan inombords som styr. Se er om i världen, finns så många stjärnor som är handikappade men som gör precis det de känner för, visst finns det hinder det finns det för alla men det är hur vi möter dem som talar om vilken typ av människa vi är.

Sista chansen eller början på resten av livet. Är glaset halv fyllt eller halvt tomt? Vad är dina val? Drömmar har du det eller är drömmen att hitta drömmen??

Nej nu ska jag fortsätta utforska världen.. se lite The X factor US.. fundera hur jag ska formulera mig till min omgivning så de förstår mig.. kanske utforska mina drömmar och mål  


Ha en underbar Måndag och glöm inte er inre styrka   

Av Kristina - 13 december 2011 19:15

Gårdagen gick så fort och så mycket hände med att kolla saker och ting, jag som hade tänkt att jag skulle hunnit planera min framtid men men.. ett par dagar till    Mycket har dock fallit på platsen och jag trivs.. ska bli skönt att jobba lite nu..

Gruvar lite inför julen.. hade tänkt göra det så skönt och enkelt för mig att få vara hemma med god mat, mysig stämning och disney filmer på tv, ENSAM! Nu funderar jag varför det låter så hemskt?? Hur ska du fira jul? Vad drömmer du om på jul? Är det så hemskt att vilja vara ensam?

För mig spelar det nu ingen roll   Jag gör det bästa och blir det jul med brodern så skulle vara underbart, jul med sambon (hans dotter med familj) Underbart, Jul med jobb. Ja det blir toppen   Trots allt handlar det om att försöka göra denna dag så mycket mer perfekt av en själv för andra och bara må bra   

Fick mitt eget jul paket idag och det kändes så bra för de va bara fina saker, ska se om jag får till ett foto.. nu blir det checka av, ett par samtal och sms till sen förbereda morgon dagen då det blir jobb   Natti natt vänner   




Av Kristina - 12 december 2011 06:45

Gårdagen började ganska lugn för att sedan trappas upp, när klockan var över 00 så mådde jag nästan dåligt, låg i sängen och somna och vakna-somna-vakna -25 = Elda, men kaminen värmer fint och huset är varmt och skönt. Bara jag som är speedad så till den grad att jag säkert förbränner bara av att sitta still. Söker, letar, pratar och pratar mera. Men när klockan visar 5 och hjärtat glömt slå på mobilen, vad gör jag då?? Ingen att prata med, lugnar ner mig. Kollar mailen med mer info som gör mig än mer stressad.. Mera att kolla, vill inte trampa någon på tårna men jag vill ju så gärna det här..


Tar en promenad.. bara - 19.2 ute nu så det blir en timme för att varva ner.. vänta var är blocket när allt står vad jag måste kolla och göra och det JUST IDAG, känns som jag det är D dagen för att sen är det försent..

Hjärnan snurrar får inte må motorvärmaren och måste ner nu på morgonen.. AHHHHH!!!!!! Har inte tid nu!!!!


Håll tummarna för mig idag vänner och om ni som jag får hjärnsläpp.. Djupt andetag och vad är viktigaste för stunden?! Jag ska nu tagga ner och försöka hinna med bussen.. Ha en bra dag och ikväll ska jag försöka hinna förklara vad min förvirrade hjärna har fått för sig   KRAM!!

Av Kristina - 8 december 2011 22:57

Jag åkte ner för att Gumman skulle få rida, pga av att jag varit sjuk har hon missat men nu skulle vi ta igen det..

Åkte ner och hämtade henne, lika glad och lika tjatig.. "jag vill trava och jag vill ha en egen häst" det var det jag hörde på vägen ner. Det jag hörde medan hon ryktade var "jag vill trava och jag vill ha en egen häst"   När jag ledde henne runt insåg jag hur mycket hon vuxit och hur mycket hon utvecklats.. Jag har glömt hur mycket det ger mig att se henne klara sig själv  

På vägen hem så sitter jag med ett leende, jag älskar verkligen att hålla på med kompisars ungar.. se hur det växer till individer.. minns när jag simmade runt med Grabben på ryggen eller fick hålla gumman när hon började rida.

Nu börjar de bli så stora  och självständiga och jag har sån tur som som har förmånen att få en del av deras liv. Tack Vännen för att du delar med dig av dina barn som ger mig så mycket glädje   

Tack vännen för att du finns och för den du är  


Natti natt   Kram  

Av Kristina - 8 december 2011 10:35

Vaknade med huvudvärk och yrsel men nu när jag kommit igång så blir det nog bättre. Släppt ut hundarna och sitter i soffan och ska dricka en kopp te och smörgås till..

Ikväll kommer hjärtat hem och jag är så glad, slippa laga mat och bara få umgås och mysa   Så skönt när livet är så   


Ha en trevlig dag   

Av Kristina - 7 december 2011 22:34

Jag vet inte om det är huvudvärken som gör det eller hostan.. eller bara mitt humör. Jag får inget gjort, är så besviken och trött på mig själv. Har så mycket som MÅSTE göras men klarar inte av att läsa trots glasögonen..

Ligga är hemst, Sitta är hemskt.. bära in ved idag var frktansvärt.. orkade bara bära några få pinnar..

Plågar mig igenom lite engelska och blogginlägg för att få ut lite frustration.. Börja checka av miin lista under morgon dagen men nu ser golvet inbjudande hårt och svalt ut så hämta mitt duntäcke och sova gott  


Trevlig kväll och Sov gott   

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards