Senaste inläggen

Av Kristina - 15 april 2012 10:04

J*vla ångest attacker!!!!!! Dags igen   som en förkylning ska de tas.. leva ut dem för jag vet att jag förtjänar bättre och nervositeten på skolan, jobb och framtid.... Nej nu kurera med huvudvärktablett, kopp te med honung och sen sängen..


Jag hoppas ni får en bättre helg än jag utan förkylningar och skit.. Kram  

ANNONS
Av Kristina - 14 april 2012 09:58

God morgon världen  

Här skiner solen och himlen är blå, hundar och katten ville ut och så också jag. Funderar på fixa inne på lagården men så skönt ute så kanske blir en promenad. 


Jag önskar er en trevlig helg. Kram   

ANNONS
Av Kristina - 13 april 2012 22:01

Vaknade med mysiga kärleksfulla armar runt min kropp, kyssar på kinden och ljuva ord   Sen var det upp och hoppa: hönor, hundar, för att sen fylla dagen med att åka på leriga vägar, kokt kaffe i termos och korv/ost tunnbröd mackor   punka och ändå framme i tid till mötet. Konstigt att allt faller så bra på plats, allt känns som det är meningen och medan jag tänker på mamma och undrade när det ska gå och h*lvete så fortsätter allt på räls. Kanske är någon som tycker jag förtjänar att må bra och få ut det jag vill av livet?!?!!   Jag tänker njuta av allt jag får ut av dessa dagar för är det meningen så kommer skiten.. bra eller dålig.. ähh vem bryr sig?! Jag är lycklig och det är det viktigaste..nu retas lite och sen sova. 


Sköt om er och natti natt!! Kram

Av Kristina - 12 april 2012 16:08

Mulet när jag slog upp ögonen, jag var trött frusen och grinig. Tycker så synd om älsklingen men han var så gullig och snäll som elda, tog ut hundarna och sen kom och gav mig en bamse kram. Sen frågade han om jag ville följa honom på plassen för han skulle till sjukan?!?   Stackaren, feber och dubbelsidig halsfluss och bakterier som tydligen smitta grymt mycket   Men men får göra det bästa av det hela.. hjälpas åt att ladda upp med foder till hönsen och bära in ved.. SEN!!!   Hocky för hjärtats del så han kommer nog vara nöjd. 


Jag hoppas ni haft en bra dag och får en trevlig kväll. Kram genom skärmen (tur så inga basilusker sprids).   

Av Kristina - 11 april 2012 11:56

Sista dagarna har gått så fort, det händer så mycket positivt men jag hinner inte riktigt med. Högskoleprov, operation för 3 veckor sen och nu är det bara lite flagnor som finns kvar. Snickra hönsgård och nu är det fylla på foder, vatten och städa. Pyssla med hönsen och hönan som jag döpt till Agda kan inte låta bli mina skor och picka på min hand där jag tidigare haft gips   Multimedia centret som hjärtat kallar min nya mobil klarar inte riktigt att hålla strömmen för alla samtal men det har gått bra ändå och jag har fått tag på grejer jag behöver.  

Kusinen och hans kompisar kom upp och vi hade en trevlig skoter dag, god mat och  dryck. Detta fortsatte och en dag fick vi bjuda på påsk middag *MUMS* och så roligt med släkt och vänner. Hoppas på snart få göra om det. Nej nu blir det plugga men återkommer förhoppningsvis snart.


Jag hoppas ni får en underbar dag idag!!   Kram Kram

Av Kristina - 11 april 2012 11:12

Här uppdaterar jag införskaffandet av hönsen..

Det var en fredag, vi skulle åka och titta på en traktor och hem vägen blev en omväg med några kacklande kompisar i skuffen   

 

Det blev 8 hönor och 2 tuppar av rasen Ölandshöns, så vackra och mysiga är de och värper för fullt vita och ljusbruna goda ägg. Tror de trivs i sitt nya hem   

 

Medan de bekantade sig så fick vi lägga in lite spån, halm och bygga för de sista som vi missat   men det gick fort och samtidigt fick vi lära känna våra nya kompisar som dagen efter lagt våra första 2 ägg 

 

Av Kristina - 3 april 2012 11:00

Jag har nu sett filmen Macine gun preacher. Filmen handlar om Sam Childers, hans väg. Detta är en film som fick mig att vakna upp, jag kanske inte kan göra allt men något. Det är lätt att blunda men efter denna verklighetsdrama så undrar jag om du kan det? Alltså denna film är inget för den som vill blunda för verkligheten som händer dagligen med barn i Uganda och Sudan. Har du så bra fantasi att ni inser att detta kan hända vart i världen som helst. Att det finns människor som utnyttjar och inte skyr några medel i världen för att vinna makt.


Jag kan inte göra allt men om jag med ord kan få dig att tänka på detta som händer, ifrågasätta vad som händer. Kanske kan jag ge dig en tankeställare  om att låta bli den dyrare mobilen eller plusmenyn till skrovmålet och lägga de pengarna på ett människo liv. 1 Kr, 2 kr eller 1000 kr. Om vi människor i Sverige skänkte 1 krona var hur många liv skulle räddas? Vet vi ens hur många som bor i Sverige eller hur mycket vi "tappar" på marken och lämnar för att det "BARA" är en krona.


Vi gnäller på att vi ska ta hand om våra egna och visst tycker jag med det. Men när jag ser vad som "slösas".. fattigdom är inte att jag inte ätit på ett par dagar i Sverige utan att måsta dela rum med sitt syskon, att inte få den bästa maten på skolan medan de i länder finns makthavare som inte tillåter människor att tänka eller äga sin egen kropp. Min lärare har fått mig att tänka och det är nog den största och jobbigaste erfarenheten med skolan men jag är evigt tacksam för att jag inser att jag har den bra. Den där kronan lägger jag hellre i en burk för även om Sveriges makthavare nu tar varannan så gör jag mitt bästa och de själva får leva med det på sitt samvete att de gör rätt. Bättre lite än inget som sagt.


Om ni klarat läsa denna text så lämna gärna era synpunkter,  jag vet att det är svårt men hoppet är det sista som överger. LÅT OSS TÄNKA!!!!

Av Kristina - 3 april 2012 07:14

Med rädsla för såra eller/och bråk så undviker jag ibland att säga vad jag tycker, tror nog alla människor gör så ibland (undrar varför). Undvika att ta upp betydande saker så man går och drar på det och startar upp en ond spiral. Jag och min sambo har haft en sådan period men efter en underbar helg och ytterliggare 4 timmar i bilen med diverse samtalsämnen så kom äntligen det ämne som legat som ett infekterat sår. Som alltid så väntar jag att det ska göra ont och svida men icke. Med lätthet kom allt ut, känslor och tankar och hur jag i mina försök att lista ut saker och hitta rätt väg så har han själv provat på sitt håll. Det hela har istället för blivit bättre, helt enkelt blivit en nedgående spiral och i varje försök att finnas, stötta varandra så har detta blivit fel och man känt sig dålig och klumpig. Men som tur är.. så pratar vi med varandra, när det kommer så kommer all  skit och påhitt ut. Vi inser att vi är mer lika än vi tror och vi vill varandras bästa. Så nu än en gång påminner jag mig själv att våran relation inte är som någon annan jag haft, kanske det är för att vi är vuxna människor som tror på att man ska satsa på sitt eget bästa för då blir det i slutet det bästa för alla. Om såret är infekterat så måste det få svida, antingen med kniv eller sprit. Ett sår kan inte läka och sluta kännas om man inte tar tag i det. Visst jag säger inte att det inte gör ont men livet i sig själv blir så mycket bättre och lättare med lärdomarna med sig. Vi lever efter principen att vi har det bra och är lyckliga nu men allt kan ändras så njut av livet som är idag  Glöm inte kärleken för även om det är din eller den andres som tar slut en dag så är vi födda för att älska och det idag  


Jag önskar alla en trevlig dag!! KRAM   

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se