Senaste inläggen

Av Kristina - 7 februari 2012 21:14

Torsdag blev det 10 km och 120 min. Fredag var det över -30 så det blev 60 min snabb promenad, lördag var -28 bara men som jag frös så var vi tvungen vända efter 20 min men 40 minuter blev det. Söndag 10 km och 120 minuter men det var bara -22 och strålande sol   super skönt. Måndag = Ledig dag då hjärtat tapetserade vårat sovrum och jag målade garderoberna.. DET BLEV KANON FINT!!!!!!


Enda problemet är att jag inser att det är hjärtat som får stå för inredningen och val i framtiden och det känns tråkigt att inte kunna exprimentera med gardiner m.m men får väl vara glad åt att det känns som jag bor på hotell året om  

Nej nu blir det lite engelska studier och fantisera om våra framtida planer   

Ha en trevlig kväll!! Kram & Natt inatt    


ANNONS
Av Kristina - 2 februari 2012 08:26

Tisdag - Ledigt (liten promenad på vet inte hur lång stund). Onsdag - 10km promenad 2 timmar. Torsdag ligger i sängen och funderar hur jag ska ta promenaderna när det är -19.4 ute   

Men ut ska jag   PEPP PEPP TILL ER ANDRA!!!! Det ni gör idag syns imorgon    

ANNONS
Av Kristina - 2 februari 2012 08:13

God morgon


Nu har det gått ett par dagar, jag går på dieten och den verkar ju fungera bra då jag inte pendlar upp och ner utan står still och sen går ner   Plus på det så går jag 1 mil och rör mig ett par timmar, så skönt och inser så mycket. 

Blandad annat så har ett stör moment försvunnit och jag har insett mitt missförstånd och den andre partens  

"Hundrummet" har blivit ett rum som jag inte kan låta bli att titta in i då det har blivit så fint och då är det inte ens klart. Helt otroligt vackert och längtar tills det är helt klart. 


Nej urs nu är det så kallt ute att det blir elda mera för nog är det lite kyligt ute men inte inne   

Hoppas ni har en bra dag!!


Kram

Av Kristina - 27 januari 2012 20:29

Denna dagen var härlig.. lite mys på morgonen och fika sen promenad 10 km på 110 minuter


Lunch och städa.. sen hör och häpnad hjärtat har tapetserat "hundrum/gästrum/kontoret" och det blev super fint   Snart ska jag dra in lister och sängen för att att måla dem. Det kommer före och efter bilder   


Nu ska jag med gott samvete lägga mig på sängen och plugga lite.. Önskar en trevlig kväll  

Av Kristina - 26 januari 2012 12:25

Första utmaningen gick inte så bra så jag började om med en ny men utan viktmål men TRÄNING!!

Tyvärr så gjorde jag illa mig och har därför blivit avrådd för allt utom promenader. Så träning per vecka är 3* 60 minuter och 4* 30minuter. Tyvärr började vecka 1 med 0 minuter. Vecka 2 280minuter. Vecka 3 är nu uppe i Måndag:120 timmar, Tisdag: 120minuter Onsdag: 180 minuter Torsdag Vila =skola   

Återkommer... *PEPP*PEPP* TILL ÖVRIGA MED TRÄNING!!! Tycker ni är super duktiga   


Kram Kram

Av Kristina - 26 januari 2012 12:07

Jag har ju varit låg över att inte kunna prestera på topp. Haft vänner och bekanta som väljer att såra sig själva och andra vilket gör så ont i mig.

Natten mot tisdag var hemsk, fick inte sova för alla mardrömmar som avlöste varandra. Smärtan i hand och arm gjorde inte saken bättre utan jag lät tårarna komma. När kvällen började komma så gruvade jag mig så..Inte ännu en jobbig natt   Men gissa.. in genom dörren kommer min sambo, "du har låtit så låg och haft det jobbigt , känns som vi borde prata och att jag bara får hålla om dig" så skönt med någon som förstår och som lyssnar. Vi är inte alltid överens då han är agnostiker och tror på ödet och jag mer åt kristen hållet men trots det så känns det som någon fört oss till varandra. Att känna tillit och vara de bästa av vänner, hur många är det förunnat? Vi vet när vi behöver varandra och vad vi behöver är en dröm som blivit sann.  Så vare sig det är Gud eller ödet så efter allt det hemska i min uppväxt så verkar jag äntligen förtjäna lycka och en vän som förstår mig och tillåter mig att vara den jag är skapt att vara.

Tack hjärtat för att du finns       

Av Kristina - 24 januari 2012 10:43

Vad tycker ni tjejer resp. killar, är det viktigt med romantik?

Jag har inte sett mig som det betyder mycket men efter att ha funderat så JA, jag är som många andra tjejer och vill ha romantik. Romantik för mig är att bry sig och visa uppskattning för den man tycker om.

Jag blev så besviken när jag insåg att vissa inte förstår vikten av deras ord som sårar vad som kan behövas för att reparera skadan. Varför tror du att det bara är att vända blad? Jag kan inte bara trycka på en knapp och allt ska vara tipp topp. Livet fungerar inte så. Det är evigt arbete för den man vill vara och en dagligen kamp på att välja glädje och är du liksom jag en människa som inte tål stress så bra så kör jag på och glömmer mig själv och vikten av den dagliga träningen av självförtroende och lycka. Visst jag läser böcker som kan inspirera men de har inte lösningen för mig. Mitt förflutna och mina besvikelser har grävt många osynliga hål på vägen som jag ibland trampar ner i, Men jag tar mig upp. Utslaget över livet så tror jag på lycka och kärlek. Jag tror på ett bra liv för mig och mina medmänniskor. Vän som fiende så önskar jag dig inget ont. Alla förtjänar lycka och vi kan få det om vi jobbar på det.

Det tråkiga är just att vi måste jobba på det, varje dag i vårat liv. Jag önskar dig Lycka till! Med all min kärlek och stöd..  

Av Kristina - 23 januari 2012 20:18

Dagen var denna även frustrerande men tog ut det på 10 km. promenad på 2 timmar, sen läsa lite. Äta god makaroni låda som hjärtat gjort. Det går upp och ner men känns rätt ok när jag sen tog kvällspromenad med vovvarna och sen värma lite mat. Nu eldar jag och ligger i sängen och önskar det gick nå bra på tv men blir väl kolla på någon gammal film eller läsa ut någon bok  

Ha en bra dag!! Natti natt   

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se