Senaste inläggen

Av Kristina - 18 juni 2018 09:52

Jag har tänkt ändra mig.. blir bättre.. duktigare..

Tillabaka till botten och denna gång vet jag inte hur jag tar mig upp. Så trött och såå less.. ge mig 48 timmar..

låg hela natten och när jag vaknade sista gången 3.14 med ett ryck så dunkade det i öronen och jag ville inte veta vad blodtrycket låg på. Kommer inte ihåg hur man gör saker eller hur jag ska få ihop saker. Blir så lätt stressad så när mobilen ringer funderar jag på skjuta mig :(

ANNONS
Av Kristina - 20 december 2017 11:38

Måste få skriva av mig. Jag är så JVLA LESS. Fy fn vad jag är less på allt och hatar allt. Fått det jag vill ha men det är inte på det sätt jag vill ha det!

Funderar på flytta ut för jag blir så jävla less på allt. Tydligen är mitt liv för mycket! Tror jag går tillbaka till lägenhet och jobb så man kan ligga och sträcka ut sig i sängen på fritiden!


ANNONS
Av Kristina - 21 mars 2017 22:09

På fredag åker jag tillbaka till staden som jag tillbringade några ynka månader i men otroliga minnen har poppat upp och det ska bli så spännande.. promenaderna.. caféet som mest troligt är borta.. busstationen.. ett guldsmycke.. vågar jag börja sudda bort minnena??? ❤

Av Kristina - 2 mars 2017 09:32

Här kommer min berättelse..

Av Kristina - 24 februari 2017 22:42

Låten spelades ikväll under boxningsmatchen och jag tänker än engång på dig..

Hur hamnade vi här.. ??

Av Kristina - 24 juni 2016 22:09

Hallå!!


Trevlig midsommar har det varit, på jobbet. & hemma har det hänt saker och jag är tacksam och känner glädje men grubblar på dessa tankar jag har..

Varför tänker jag på dig nu när det gått så lång tid.. Varför minns jag än ditt nummer och vill slå dig en pling..

Jag vet ju att det inte går men men så är väl livet och jag kan bara önska en trevlig midsommar till alla och glöm inte att säga till de människor vad de betyder innan det är för sent.


  

Av Kristina - 21 december 2015 02:17

Jag kan inte låta bli att bli irriterad även om jag vet att de inte hjälper de berörda. Dagligen ser jag hur folk diskuterar klimathot och dålig djurhållning och rasister m.m Jag har blivit anklagad för det mesta och vet ni vad? Känner du mig så vet du hur konsekvent jag är på vissa punkter. Jag kan inte göra allt men JAG kan göra något och det är bättre än inget alls. Jag är rasistiskt lagt åt människor som beter sig illa mot andra svart-vit, man-kvinna, ung-gammal eller djur-människa. Jag blir flyGförbannad **********!!!!!!! På människor som gnäller på andra men inte själv gör något...

Jag provar sopsortera, visst att jag pendlar men hur ofta åker jag på semester.. närmare bestämt NÄR unnar jag mig en semester resa någonstans som inte innefattar 20 andra företagsrelaterade "to-do"

Dålig djurhållning/plågeri, ja vad tror ni vi får genom import?? Och ni som säger att ni inte äter kött eller bär päls så innefattar dålig djurhållning eller plågeri inte bara det om ni inte redan visste det?!?

Har ni testat att försöka tänka vart strumporna, elden, lampan, datorn, mobilen etc kommer ifrån???

Sätt er utomhus och försök tänka er vad som skulle vara viktigt om ni inte har något, kläderna på kroppen. Inget hus, ingen bil.. vad behöver du för att överleva? Tänkt dig kretsloppet för att ÖVERLEVA och sen någonstans på steg 100 vad för att ni skulle ha en drägligare tillvaro.. ??

Vi människor överlever när vi måste men sen skulle vi kunna anstränga oss för att kräva vissa saker som egentligen inte är så oöverkomliga och genom det göra det bättre för alla.

  Saker jag stört mig på ihelgen: Att alla inte får göra sig hörd (bönder samlade in över 300000:- och slog rekord men fick inte ens yppa sig). De som ska sluta äta kött och bara äta bra kött (andra matvaror kommer ifrån jordbruket läs fakta). Folk som inte kan sköta sitt jobb och som inte vill hjälpa andra.

  Saker som fått mig på bra humör: Grisarna växer så det knakar och jag har planer för hur vi ska bygga för att det ska bli ännu bättre (tilltro att de finns människor som vill ha bra mat och som vill köpa av just mig).   

Jag börjar må bättre    Att nästa år blir toppen!!   

Av Kristina - 14 december 2015 16:29

Jag är trött och less nu. Feber, huvudvärk och en massa måsten som jag inte orkar.

Vågar inte skriva vad jag tänker på fb eller säga hur jag känner inför människor, missuppfattningar är ju ett fakta över allt. Jag har fått höra hur jag inte är och hur jag är och jag känner inte längre igen mig själv. Jag vill gråta men haft svårt för det tills igår.. några få bokstäver på skärmen.. en mening.. R.I.P

Insikten att en vän jag haft som jag peppat, skällt på, kramat, däckat hos bråkat med, och som alltid funnits där med ett "hehe-he-"leende inte längre finns. Jag gråter.. men vill inte visa.. kännner skuld över att inte funnits där. Så egoistiskt.. att tänka att vi hade en av de bättre perioderna i mitt liv. Allt var skit men ändå så mådde jag så jäkla bra och det gjorde han för mig. Så många som inte finns där men som jag inte vågar ha kontakt med. Orkar och vill inte förstöra..

Och du ring inte och tala om för mig att jag mår dåligt, jag vet!

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2019
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ en-ny-dag med Blogkeen
Följ en-ny-dag med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se